On Site: New Novartis Reception

Elm Workspace are once again in full swing with a reception project for our pharmaceutical  client Novartis…

Excavation work began just before Christmas, uncovering what appeared to be the foundations of the building crane. This would have been used in the original construction of the 150,000 sq ft campus.

On Site

on site Novartis

Needless to say this was incredibly strong and riddled with reinforcement – The site began to resemble an archaeological dig site by the time we had fully dug it out!

Before

stairwell construction

 

Afterstairwell complete

 

Now we can begin putting the site back together with new revolving doors, speed gates and a full glazing replacement. We’re particularly pleased with this curved feature wall :

feature wall

 

And finally, here’s our CGI render of what the finished project will look like:

CGI reneder Novartis

Leave A Comment